Long Life Group Co., LTD

Nieuws

Hoe lang duurt het voordatnmn werkt?Waarom kan ik het voelen?
Tijd vrijgeven: 2024-04-22 09:30:13  Hits: 0
De tijd om van kracht te worden van NMN varieert van individu tot individu, maar over het algemeen zijn significante effecten te zien in ongeveer een weekna hetnemen van NMN, en als het ongeveer een maand wordt ingenomen, zal het effect belangrijker zijn. De specifieke responstijd moet echter worden bepaald door de individuele leeftijd, fysieke toestand, dosering en levensstijlfactoren.

&#


not lang genoeg genomen: de effecten van NMN zijnniet onmiddellijk en duren een tijdje om duidelijk te worden. Als het gedurende een korte periode wordt genomen, heeft het mogelijk geen significante verbetering bereikt. De dosis wordt te laag genomen, het gewenste effect kanniet worden bereikt. Het wordt aanbevolen om een ​​professionele arts of diëtist te raadplegen om de dosering aan te passen volgens de specifieke situatie van de individuele
39; N

39; s fysieke conditie en fysiologisch mechanisme zijn verschillend, dus de reactie op NMN zal anders zijn. Sommige mensen zijn misschienniet gevoelig voor de effecten van NMN, of het lichaam bevindt zich al in een relatief gezonde toestand, dus het voeltniet voor de hand liggend.


high verwachtingen: Sommige mensen kunnen hoge verwachtingen hebben voor het effect van NMN, in de hoop dat het alle gezondheidsproblemen zal oplossen. NMN is echter geen wondermiddel, het kan de fysieke conditie slechts tot op zekere hoogte verbeteren, kanniet alle problemen oplossen. Uneemt van slechte kwaliteit, of er is een interactie met andere medicijnen, dit kan ook het effect vannmn beïnvloeden. hangt af van de kwaliteit van NMN. Momenteel zijn de NMN -producten op de markt ongelijk en zijn de kwaliteit en inhoud van grondstoffen anders. Zelfs veel merken bevatten bijna geennmn. 1 week hebben sommige mensen 2 tot 4 weken of zelfs langernodig, er zullen duidelijke en relatief onbeduidende verschillen in lichaamsgevoel zijn.

&#


&#if U voelt geennmn, het wordt aanbevolen om op veel manieren de mogelijke oorzaken te overwegen en aanpassingen aan te brengen onder professionele begeleiding.


voorgaand: Reguleren van slaap - hoe te kiez...

volgende: Bevordering van het effect van NM...