Long Life Group Co., LTD

Nieuws

Bevordering van het effect van NMN op stamcellen
Tijd vrijgeven: 2024-04-24 09:30:45  Hits: 1

stemcellen zijn cellen die het vermogen hebben om zichzelf te herrensen en te differentiëren in meerdere celtypen. Ze hebben potentiële therapeutische en regeneratieve geneeskundetoepassingen. Stamcellen kunnen snel delen en vervangen-&101; De functies van senescente somatische cellen om hetnormale werking van het lichaam te handhaven. kan de proliferatie en differentiatie van stamcellen bevorderen. Door de NAD#-niveaus te verhogen, kan NMN de activiteit van stamcellen verbeteren, waardoor hun zelfvermogen en differentiatievermogen wordt bevorderd. N


lystamcellen zijn cellen die het vermogen hebben om zichzelf te herrensen en te differentiëren in meerdere celtypen. Het zijn primitieve, ongedifferentieerde cellen die kunnen differentiëren in verschillende soorten cellen in het lichaam, zoals zenuwcellen, hartcellen, spiercellen, enz. van celvernieuwing is anders, en sommige cellen (zoals darmvilluscellen) overleven slechts 2

3 dagen, terwijl botcellen ongeveer 10 jaar overleven. Wanneer deze cellen sterven, moeten stamcellennieuwe cellen delen om deze plaatsen te vervangen en de oorspronkelijke functies van de cel uit te voeren. Het belangrijkste doel van het behoud vannavelstrengbloed is het extraheren van hematopoietische stamcellen uitnavelstrengbloed, om te worden gebruikt voor de behandeling van leukemie, bloedsysteemziekten en andere kwaadaardige tumoren, waardoor een garantie voor leven en gezondheid achterblijft.+-


second, het belang van stamcellen


-stemcellen spelen een Belangrijke rol in celvervanging

101; ment, weefselherstel en regeneratie, anti

aging, immuunregulatie en ziektebehandeling. Het heeft het vermogen van zelfvertrouwen, multidirectionele differentiatie en originaliteit.

-

in Het proces van celveroudering en apoptose in andere weefsels en organen, een stengel, een stengel Cel zal zich snel in twee stamcellen delen, waarvan er één de positie van de oorspronkelijke stamcel inneemt en de oorspronkelijke functie uitvoert, terwijl de andere stamcel snel zal veranderen Voer de oorspronkelijke functie uit. Men kan zeggen dat stamcellen de basis vormen voor de juiste werking van onze lichamen. Veld van stamcellen is ook relatief breed:

1. Regeneratieve geneeskunde: stamcellen kunnen differentiëren in verschillende celtypen, zodat ze veel worden gebruikt in regeneratieve geneeskunde. Stamcellen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om beschadigde weefsels en organen zoals het hart, de lever, de botten, het zenuwstelsel, etc.


2 te repareren of te vervangen. Ziektebehandeling: stamcellen kunnen worden gebruikt om enkele moeilijke of ongeneeslijke ziekten te behandelen. Stamceltransplantatie kan bijvoorbeeld worden gebruikt om bloedsysteemziekten zoals leukemie en lymfoom te behandelen. Stamceltherapie kan ook worden gebruikt om diabetes, Parkinson

39; s ziekte, ruggenmergletsel en andere aandoeningen te behandelen.

3. Ontwikkeling van geneesmiddelen: stamcellen kunnen worden gebruikt voor screening en evaluatie van de ontwikkeling van geneesmiddelen om de efficiëntie ennauwkeurigheid van de ontwikkeling van geneesmiddelen te verbeteren. Door stamcelmodellen te gebruiken, is het mogelijk om het begin en de voortgang van ziekten te simuleren, waardoor de ontdekking en ontwikkeling vannieuwe medicijnen wordt versneld.
3. NMN en stamcellen

&#---

With de toename van de leeftijd, het vermogen van stamcellen om te delen zal ook afnemen en de reactieve zuurstofspecies geproduceerd door stamcellen tijdens de deling Proces zal leiden tot het verouderen van stamcellen en de achteruitgang van de functie. NMN kan de volgende rol spelen bij het bieden van de vitaliteit van stamcellen:


""


1. NMN kan de vitaliteit van stamcellen herstellen


reSearchers aan de East China University of Science and Technology hebben aangetoond dat NMN kan helpen de functionele levensduur van stamcellen in een petri te handhaven Dish, waardoor de effectiviteit van stamceltherapie wordt verbeterd.



. NMN verbetert stamcelmigratie


. In de resultaten van het onderzoek werd aangetoond dat NMN stamcelmigratie drie keer verhoogde. Deze resultaten suggereren dat NMN het homing -effect van stamcellen kan verbeteren voor gebruik in stamceltherapie.



3. NMN heeft het vermogen om oxidatie te weerstaan ​​en de levensduur van stamcellen te verlengen


a 2023 Studie gepubliceerd in antioxidanten heeft aangetoond dat een stof die bekend staat als NMN stamcelgroei bevordert, Vermindert deniveaus van reactieve zuurstofspecies (ROS) en voorkomt dat stamcellen een verouderingstoestand binnengaan (een disfunctionele pro

inflammatoire toestand).



general junction

lystam cellen zijn cellen met een sterk vermogen om te delen en te differentiëren, die snel de positie van senescente cellen in het lichaam kunnen vervangen en behouden en behouden en behouden Denormale fysiologische activiteiten van het lichaam. Stamcellen hebben ook significante bijdragen geleverd aan de behandeling van ziekten. . Bovendien kan NMN het migratievermogen van stamcellen verbeteren, het homing -effect van stamcellen verbeteren en worden gebruikt in stamceltherapie.

voorgaand: Hoe lang duurt het voordatnmn wer...

volgende: Japan: NMN verzet zich bestand te...