Long Life Group Co., LTD

Nieuws

NMN kan helpen bij het voorkomen en omgaan met diabetes
Tijd vrijgeven: 2024-04-03 11:16:46  Hits: 3

research van Osaka University, Japan, gepubliceerd in klinische voeding Espen, toonde aan dat orale toediening van 250 mg NMN per dag gedurende drie maanden de plasma -NAD+-niveaus aanzienlijk verhoogde en de seruminsulineniveaus vijf-fold verhoogde.


this suggereert dat NMN een positieve rol kan spelen bij de preventie van diabetes. Metabolisme, het uitstellen van veroudering en het verbeteren van verschillende ziektetoestanden. NMN heeft potentieel aangetoond bij het bevorderen van insulinespiegels en het voorkomen van diabetes.


first, we moeten de fysiologische rol van insuline in het lichaam begrijpen.
insuline is een hormoon dat wordt uitgescheiden door bètacellen in de pancreas, en de belangrijkste rol is het bevorderen van de absorptie en het gebruik van glucose door cellen, waardoor de bloedsuikerspiegel wordt verlaagd. Wanneer het lichaamniet genoeg insuline afscheiden of de cellen minder reageren op insuline, zal dit leiden tot een toename van de bloedsuikerspiegel, wat kan leiden tot metabole ziekten zoals diabetes.

nmn kan op verschillende manieren de insulinesecretie en functioneren beïnvloeden. Aan de ene kant kan NMN de intracellulaire NAD

-synthese -route activeren en hetniveau van NADverhogen. NAD
is een belangrijk co -enzym in veel belangrijke metabole reacties in cellen en is betrokken bij veel biologische processen zoals energiemetabolisme en DNA -herstel. Wanneer NAD
niveaus zijn verhoogd, worden de cellulaire metabole activiteit verbeterd en kunnen insulinesecretie en -gevoeligheid ook worden verbeterd. De functie van bètacellen van eilandjes door het reguleren van inflammatoire respons en oxidatieve stress. Chronische hyperglykemie kan schade veroorzaken aan bètacellen van de pancreas, die op hun beurt de insulinesecretie beïnvloeden. NMN heeft antioxiderende en ontstekingsremmende effecten, die de schade van bètacellen van eilandjes kunnen verminderen en celherstel en regeneratie kunnen bevorderen. Bovendien kan NMN ook de insulineresistentie verminderen en de gevoeligheid van cellen voor insuline verhogen, waardoor denormale bloedsuikerspiegel wordt gehandhaafd.

++

voorgaand: Nieuw begrip vannicotinamide

volgende: Hoge dosis NMN remt de groei van ...